Artiklar  
       
 

 

 

Medlemsmöte med SFS i Helsingborg Tisdag 21 oktober, 18.30.


Mötet anordnas i samarbete med Föreningen Idrottsarkivet/Idrottsmuséet i Helsingborg som skriver så här i sin inbjudan till sina ca 1400 medlemmar:
Tisdagen den 21 oktober klockan 18.30 (lokalerna öppna från kl 17) får vi ett mycket välkommet besök av SFS – Sveriges Fotbollshistoriker och Statistiker som lagt ett möte i Helsingborg – på Idrottsmuseet som är beläget i gamla Idrottshallen alldeles intill Olympia. Adressen är Carl Krooks Gata 10

Vi räknar därför med ett stort antal besökare av ”idel-ädel-adel” fotbollsprofiler från både när och fjärran. Bara i Skåne har SFS 120 medlemmar. Den här kvällen blir extra speciell då det kommer att delas ut diplom till tre fotbollsprofiler som alla är invalda i svensk fotbolls ”Hall of Fame”. Det är inte vilka som helst för oss i Helsingborg, då det gäller målvaktslegendarerna Sigge Lindberg och Kalle Svensson och gamle rikstränaren George Raynor. Anhöriga till trion kommer att få ta emot beviset för denna hedersutmärkelse.

”Fölet” hedersgäst denna kväll
SFS-medlemmen Bengt ”Fölet” Berndtsson, IFK Göteborg och landslaget, kommer att berätta om sina matcher mot Kalle i HIF och om gemensamma matcher i landslaget. Tommy Wahlsten, ordförande i SFS, har också med sig en tipstävling som denna gång har frågor om de fyra nämnda, Sigge, Kalle, George och ”Fölet”. Bokpriser utlovas, bland annat från våra utgåvor på Idrottsmuseet.

Tveka inte att bli medlem i SFS
SFS har också med sig ett antal av senaste utgåvan av medlemstidningen SFS-Bolletinen som kommer att delas ut under kvällen. Du som ännu inte är medlem i SFS – passa på att ta del av den fina medlemstidningen och ett speciellt medlems-erbjudande som bifogas.

Alla är välkomna till träffen
Vi på Idrottsmuseet bjuder därför in våra medlemmar och andra fotbollsintresserade i närområdet som inte redan finns med i SFS medlemsregister. Fri entré och SFS bjuder på kaffe och tårta. SFS-medlemmar anmäler sig till vår medlemsansvarige Bengt Ekstedt, tfn 0729-465666 eller på e-post till sfs @ bolletinen.se – senast den 19 oktober

 

Se museet hemsida!